Menu
b1

Održana Izborna skupština Košarkaškog kluba Pula 1981

Sinoć je u sali za sastanke Doma Sportova Mate Parlov održana Izborna skupština Košarkaškog kluba Pula 1981. Nakon uvodnih riječi i izbora radnog predsjedništva iznijet je izvještaj o radu kluba proteklih godina te financijski izvještaj u kojem je podcrtano da klub po završetku minule sezone nema potraživanja niti dugovanja, te je iznesen plan i program rada kao i financijski planovi za nadolazeću sezonu u kojoj će se Bijeloplavi natjecati u Prvoj ligi.

Alen Petrović ponovo je izabran za predsjednika kluba, što je konkretan znak kvalitetnog rada u posljednje četiri godine, dok je Armando Ujčić također ostao na funkciji potpredsjednika. Upravni odbor kluba nije doživio značajne varijacije, dojučerašnji igrač Bijeloplavih Vanja Perdija priključio se radu Uprave, a osvježenje i dodatni pozitivni pomak predstavljaju i Igor Breznički, Ivan Đukić, Luka Glušac te Davor Bezmalinović. Pored njih na svojim pozicijama ostaju Robert Perković, Damir Medančić, Leo Krizman, Ivan Puh, Semil Sijamhodžić i Boris Grgurev, a radu kluba priključit će se još neka važna imena s košarkaške karte Istre.

"Napravili smo dodatni iskorak, kako smo si i zacrtali, i od ove sezone igramo Prvu ligu, polako slažemo momčad za novo natjecanje. Nastavljamo skromno i konkretno, nikome nećemo obećati ono što znamo da ne možemo ispuniti i po tom kriteriju slažemo ekipu, a i sve ostale obaveze u klubu. Naš je prioritet uvijek bio rad s mlađim kategorijama, tako će i ostati te u tom dijelu rada kluba ima prostora za još veći iskorak" - istaknuo je nakon skupštine predsjednik Petrović.