Menu
b1

Košarkaški klub Pula 1981 poziva u Ljetnu školu košarke

Košarkaški klub Pula 1981 poziva u tradicionalnu Ljetnu školu košarke sve zainteresirane djevojčice i dječake od 1. do 8. razreda osnovne škole. Ljetna škola košarke počinje u ponedjeljak 19. srpnja 2021. i traje do subote 31. srpnja 2021. Treninzi će se odvijati svakim danom osim nedjelje na vanjskim terenima Doma Braće Ribar u Puli u terminu od 08:00 do 09:30 sati.

U školi će mladi igrači naučiti osnovne vještine košarke, od baratanja loptom do temeljnih košarkaških kretnji, od koordinacije i ravnoteže do koncentracije i pozornosti, a sve kroz razne vježbe i igre prilagođene njihovom uzrastu. Djeca osim što u školi košarke nalaze prostor za stjecanje košarkaških znanja i vještina, nalaze i prostor za druženje, razonodu i zabavu i to sve pod okriljem stručnog trenerskog kadra, predvođenog našom trenericom Majom Percan.

Upisi se mogu izvršiti putem klupskog emaila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili prije početka prvog treninga, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na broju telefona 098/9736208.

Dobrodošli u Svijet košarke!