Menu
b1

Polaznici škole košarke odigrali prijateljsku utakmicu protiv Olive

Radni dio Ljetne škole košarke 2021 uspješno je okončan jučer poslijepodne prijateljskom utakmicom između Pule 1981 i prijatelja iz vodnjanske Olive. Klinci su u odličnoj atmosferi pokazali pregršt lijepih poteza, a pored znoja nije manjkalo ni osmijeha.

Dva su tjedna iza naših najmlađih košarkaša koji su pod stručnim vodstvom trenerice Maje Percan svakodnevno trenirali na vanjskim terenima Doma Braće Ribar, posjetili su ih mnogi atraktivni gosti, a pomagali su im i "asistenti" iz omladinskog pogona kluba. Tako su u proteklih 14 dana uz polaznike bili koordinator Ljetne škole košarke Sandro Nicević, igrači Filip Gustovarac, Mirko Marić i Nikola Vučinić te bivši igrač Bijeloplavih Matej Radunić.

"Osmijesi klinaca kod dolaska na trening uz one pomiješane znojem i umorom kod odlaska ponovo su nam bili najbolji dokaz da je i ovogodišnja naša tradicionalna "školica" okončana i više nego uspješno" - istaknuo je sportski direktor Puležana Leo Krizman. "Ovim putem se želim zahvaliti, pored trenerice Maje, svim gostima, dečkima iz omladinskog pogona te naravno prijateljima iz Olive koji su svojim gostovanjem uveličali ovogodišnje izdanje. Slijedi nam još malo ljetnog odmora i nada da će nam epidemiološka situacija omogučiti početak redovnih treninga krajem ljeta".