Menu
b1

Stunja: Maksimalno ozbiljno pripremamo susret protiv Rudara

Nakon pobjede u Kupu Krešimir Ćosić u srijedu u Kraljevici, košarkaši Pule 1981 se u nedjelju vračaju prvenstvenim obavezama. Dvorana Sportskog centra Franko Mileta biti će sutra u 19 sati poprište utakmice 2. kola Druge muške lige Zapad u kojem će Bijeloplavi snage odmjeriti s Labinom.

"Ritam utakmica je visok, ali isti nam je i ritam treninga" - objašnjava Zvonimir Stunja, potentni centar Puležana. "Pripremamo se trkački, želimo što kvalitetnijom obranom i uz što više 'laganih' koševa riješiti sutrašnju utakmicu jer nas već u srijedu čeka nova veoma bitna utakmica u Kupu protiv prvoligaša Kvarnera, u kojoj ćemo četrdeset minuta morati biti na 100%".

Dean Popović je nakon utakmice s Kraljevicom trenirao po posebnom programu, ozljeda gležnja nije u potpunosti sanirana i pitanje je hoće li u Labinu nastupiti. "Osim 'Popa' koji se muči sa zglobom imamo još poneku sitnu ozljedicu, ne smije ih se zanemariti, ali to će nam biti razlog više da maksimalno ozbiljno uđemo u susret protiv Rudara" - decidirano zaključuje Stunja.