Menu
b1

Lovre Topić: Replicirati pristup kakav smo imali protiv Kvarnera

Tek tri dana nakon novog briljantnog uspjeha u Kupu Krešimira Ćosića, u kojem su izbacili prvoligaša Kvarnera 2010, košarkaši Pule 1981 se u subotu ponovo okreću prvenstvenim obvezama. U 15 sati na rasporedu je utakmica 3. kola Druge muške lige Zapad u kojem će Bijeloplavi na svom parketu Doma sportova Mate Parlov ugostiti Šanac iz Karlovca.

"Presretni smo zbog pobjede u Kupu, no nismo imali vremena za pretjerano slavlje" - odlučan je Lovre Topić, jedan od najkonstantnijih igrača u prvih nekoliko utakmica sezone. "Moramo zadržati visok intenzitet i u svakoj sljedećoj utakmici replicirati pristup kakav smo imali protiv Riječana". Puležani su nakon Kvarnera odradili dva treninga, u četvrtak i danas te Karlovčane dočekuju spremni i u punom sastavu.

"Ne znamo mnogo o Šancu, dobili smo informacije da su neugodna momčad i jedino uz maksimalno ozbiljan pristup možemo nastaviti pobjednički niz" - ne krije ambicije 21-godišnji Splićanin. "Obrana će kao i u svim dosadašnjim susretima biti ključna, budemo li fokusirani bit će i više 'lakih' koševa iz tranzicije".

Navijači Bijeloplavih mogu itekako biti zadovoljni viđenim u otvorenju sezone 2021/22, a broj 7 Puležana se nada da će podrška s tribina iz susreta u susret biti sve glasnija. "Pozivamo navijače da nas dođu podržati, mi ćemo na parketu dati sve od sebe, a zajedno imamo priliku pisati jednu zaista lijepu priču tijekom sezone" - zaključuje optimistično Topić.