Menu
b1

Koljanin: Uz naš pristup pobjedu ne dovodim u pitanje

Košarkaši Pule 1981 nakon jednog dana odmora nakon pobjedničkog gostovanja u Kraljevici, danas će odraditi dva treninga, a u subotu će ponovo "priko" Učke, točnije u Kastav, gdje ih očekuje ogled s istoimenim domaćinom, četvrtoplasiranom momčadi lige. Susret 6. kola Druge muške lige Zapad na rasporedu je u dvorani Matija Katalinić u 19 sati, a kao uvertira istom, snage će također protiv Kastva u 16:30 sati odmjeriti pretkadeti trenera Vanje Perdije, u sklopu 6. kola Regionalne lige.

Franko Koljanin, krilo Bijeloplavih, nadolazeću utakmicu uspoređuje upravo s zaostalom utakmicom u srijedu. "Pobjeda protiv Kraljevice ni u jednom trenutku nije dolazila pod znak pitanja, očekujem da tako bude i u subotu u Kastvu. O protivniku ne znam mnogo, osim da ih krasi velika borbenost, no, kao i svaku prethodnu utakmicu, mi ćemo biti fokusirani isključivo na našu igru i uopće ne dovodim u pitanje pobjedu" - decidiran je Koljanin.

Trener Sandro Nicević na raspolaganju bi trebao imati sve igrače, Luka Mionni se oporavio od lagane prehlade te bi pulski drugoligaš put Kastavštine trebao putovati u punom sastavu. "Dižemo se kao ekipa u svakom smislu, odlično treniramo, imamo dobar pristup i dok je tako ne vidim razloga da na kraju svake utakmice ne uzmemo oba boda" - optimistično zaključuje pulski broj 17.