Menu
b1

Popović: U Rijeku idemo opravdati ulogu favorita

Nakon vikenda bez utakmice košarkaši Pule 1981 u nedjelju se vračaju na parket u sklopu 8. kola Druge muške lige Zapad. Protivnik će im biti mlada momčad Kvarner Juniora, a podbacivanje lopte na rasporedu je u 14 sati, u dvorani Dinko Lukarić, na riječkoj Kozali.

Petnaest dana bez utakmice te nekoliko dana bez treninga sigurno je ostavilo traga na pulenima trenera Sandra Nicevića, no kapetan Dean Popović uvjeren je da on i suigrači idu u Rijeku opravdati ulogu favorita koju nameće ljestvica, na kojoj Bijeloplavi u koloni poraza još uvijek uvjerljivo drže nulu.

"Pauza je definitivno ostavila traga, izašli smo iz trenažnog ritma na kakvog smo navikli, ali idemo u Rijeku po oba boda i svjesni smo da nemamo mjesta ni za minimalni kiks" - rezolutan je broj 24 Puležana. "Naš cilj ove sezone je jasan i nećemo dozvoliti nikome da nam poremeti planove".

Bijeloplavi će do pobjede pokušati stići provjerenim receptom, prvenstveno agresivnom obranom. "U utakmicu moramo ući kao i sa svakim drugim protivnikom, nekoliko njihovih igrača nastupilo je za Kvarner 2010 kad smo s njima igrali u Kupu Krešimira Ćosića, u taj smo susret ušli maksimalno ozbiljno te na kraju problema nije bilo" - zaključuje Popović.