Menu
b1

Duje Topić: Želimo pobijediti sve utakmice do kraja sezone

Dojmovi od pobjede u gradskom derbiju su već nekoliko dana slegnuti, a dok je većina lige već krenula s pripremama za nadolazeće blagdane, košarkaši Pule 1981 su cijeli tjedan pripremali zaostali susret 7. kola Druge muške lige 2021/22 protiv Krka. Zbog zauzetosti Doma sportova Mate Parlov u kojem se održava tradicionalni malonogometni turnir Moja Ulica Moja Ekipa, Bijeloplavi su s Krkom dogovorili zamjenu domaćinstva pa će se utakmica sutra odigrati u Malinskoj s početkom u 15 sati.

"Pobjeda protiv Stoje nam puno znači, samopouzdanje je visoko, ali tek smo napravili pola posla" - skroman je Duje Topić, krilni igrač pulskog drugoligaša. "Čeka nas još mnogo utakmica i želimo pobijediti u svima, kao i u uzvratu protiv Stoje na kraju regularnog dijela sezone". Krk Bijeloplave dočekuje na šestom mjestu na prvenstvenoj ljestvici, sa skorom od četiri pobjede i četiri poraza. U posljednjem odigranom kolu slavili su na gostovanju u Labinu konačnim rezultatom 42:79.

"O protivniku ne znamo puno, no naš imperativ je jasan, polusezonu želimo zaključiti na prvom mjestu sa stopostotnim učinkom" - decidiran je mladi Splićanin. Klupska ambulanta je srećom prazna te trener Sandro Nicević na jedan od dva najveća otoka u Hrvatskoj vodi kompletan sastav. "Dižemo se kao momčad iz dana u dan, a to nam je trenutno najbitnije. Kako sam zadovoljan svojim igrama? Smatram da mogu puno bolje, imam previše oscilacija, ali vjerujem da ću u drugom dijelu sezone biti puno bolji" - optimistično zaključuje Duje, mlađi brat Topić u redovima Bijeloplavih.