Menu
b1

Seniori i dječaci zaključili prvi dio sezone bez poraza

Blagdani su pred vratima, a košarkaši Pule 1981 su ovog tjedna odigrali posljednje utakmice u kalendarskoj 2021. godini. Seniori su nakon pobjede na Krku, u zaostaloj utakmici 7. kola, na zasluženom odmoru do 3. siječnja, dok su sve ostale kategorije omladinskog pogona Bijeloplavh i dalje u pogonu te će redovno trenirati i tijekom praznika.

Seniori trenera Sandra Nicevića zaključili su prvi dio sezone sa stopostotnim učinkom, upisavši devet pobjeda u isto toliko susreta Druge muške lige Zapad te postavili odlične temelje za nastavak prvenstva. Istim ritmom u sezonu su ušli i dječaci trenera Vanje Perdije koji su u Županijskoj ligi odigrali pet utakmica i zabilježili pet pobjeda te novu godinu dočekuju na prvom mjestu.

Pretkadeti su na "zimskom odmoru" još od kraja studenog kada im je završilo natjecanje u Regionalnoj ligi u kojem su zauzeli 3. mjesto na ljestvici Grupe B, a na parket će ponovo tek u veljači 2022. kada se nastavlja Županijska liga. Sličan raspored imali su i kadeti trenera Nikice Šljuke, njihovo natjecanje nastavlja se u 2022. dok međužupanijsko natjecanje neće pamtiti po dobrome s obzirom na to da su isto zaključili na posljednjem mjestu bez pobjede. Kalendarski je najkasnije krenulo prvenstvo juniora u kojem su mladi Bijeloplavi odigrali tek jednu utakmicu upisavši pobjedu protiv vršnjaka Umaga.