Menu
b1

U ponedjeljak 18. srpnja kreće tradicionalna Ljetna škola košarke Mali Koš

Košarkaški klub Pula 1981 poziva u tradicionalnu Ljetnu školu košarke Mali Koš sve zainteresirane djevojčice i dječake od 1. do 8. razreda osnovne škole. Ljetna škola košarke Mali Koš počinje u ponedjeljak 18. srpnja 2022. i traje do subote 30. srpnja 2022. Treninzi će se odvijati svakim danom osim nedjelje na vanjskim terenima Doma Braće Ribar u Puli u terminu od 08:00 do 09:30 sati.

U "školici" će mladi igrači naučiti osnovne vještine košarke, od baratanja loptom do temeljnih košarkaških kretnji, od koordinacije i ravnoteže do koncentracije i pozornosti, a sve kroz razne vježbe i igre prilagođene njihovom uzrastu. Djeca osim što u školi košarke nalaze prostor za stjecanje košarkaških znanja i vještina, nalaze i prostor za druženje, razonodu i zabavu i to sve pod okriljem stručnog trenerskog kadra, predvođenog trenerskim tandemom Christopher Hortman i Nikola Vučinić.

Upisi se mogu izvršiti putem klupskog emaila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili prije početka prvog treninga, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na broju telefona 098/9736208.

Dobrodošli u Svijet košarke!