Menu
b1

Nikica Šljuka napustio klupu Bijeloplavih, Leo Krizman novi trener

Nikica Šljuka iz osobnih je razloga napustio klupu seniorske momčadi Pule 1981, na kojoj je sjedio od početka ljetnih priprema, nakon što je prošle sezone zaključio igračku karijeru, upravo u bijelo-plavom dresu. Razlozi ostavke su privatno-poslovne prirode, a Šljuka ne odlazi iz kluba već ostaje kao član upravnog odbora.

Novim trenerom Bijeloplavih imenovan je Leo Krizman, koji je na klupi seniorske momčadi u ulozi službenog predstavnika sjedio praktički od kada je zaključio igračku karijeru, 2015. godine. Krizman upravo na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu završava stručno usavršavanje za trenera košarke, pa će na klupu sjesti nešto prije dodijele diplome.

Debi' na kormilu Puležana Krizman će imati u subotu u 18 sati u Poreču kada je na rasporedu utakmica 3. kola Druge muške lige. S Krizmanom će na klupi Pule 1981 sjediti i trener kadeta i juniora Branko Ferlatti, a prvi cilj u rokovniku novog trenera je "ubadanje" pobjedničkog kolosijeka i upisivanje prvog ligaškog slavlja u ovoj sezoni.