Menu
b1

Otvorene prijave za turnir u graničaru "Lopta za djecu"

Humanitarna akcija "Lopta za djecu" organizirana od strane Košarkaškog kluba Pula 1981, uz podršku klubova prijatelja, s ciljem senzibiliziranja javnosti o problemima djece s teškoćama u razvoju, konkretno kao pomoć u prikupljanju sredstava za nabavu opreme za skupine koje rade s djecom s teškoćama u razvoju, ide naprijed punom parom.

Kulminacija akcije na rasporedu je u subotu 25. veljače 2023. godine, odnosno posljednjeg dana iste, kada je na programu, pored domaće utakmice Bijeloplavih protiv karlovačkog Šanca, turnir u graničaru, predviđen za osnovnoškolski uzrast a koji će se održati od 09:00 do 12:00 sati u dvorani Doma sportova Mate Parlov te su prijave za isti od danas otvorene za sve zainteresirane putem obrasca na sljedećem linku:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQLdBUhHs84eMyKMgfzA_TXTWrV7Ha2yDLZCbocRmkSN7FCg/viewform?usp=pp_url

Sudjelovanje je besplatno, a roditelji mogu ako žele ostaviti prilog za prikupljanje sredstava za djecu s teškoćama u razvoju Dječjeg vrtića Mali Svijet za koju se prikupljaju sredstva. Djeca sudjeluju u ekipi od 8-10 igrača (potrebno je navesti ime ekipe koju su djeca sama odabrala u upitniku kako bi se djecu sortiralo u pripadajuću ekipu).
Dvije su kategorije: 1.-4. razreda te 5.-8. razreda. Pobjedničke ekipe osvajaju ekipno druženje u Jangalooz Adventure Parku.