Menu

U ponedjeljak počinje tradicionalna Ljetna škola košarke Mali KošKošarkaški klub Pula 1981 poziva u tradicionalnu Ljetnu školu košarke Mali Koš sve zainteresirane djevojčice i dječake od 1. do 8. razreda osnovne škole. Ljetna škola košarke Mali Koš počinje u ponedjeljak 31. srpnja 2023. i traje do subote 12. kolovoza 2023. Treninzi će se odvijati svakim danom osim nedjelje na vanjskim terenima Doma Braće Ribar u Puli u terminu od 08:00 do 09:30 sati.

U "školici" će mladi igrači naučiti osnovne vještine košarke, od baratanja loptom do temeljnih košarkaških kretnji, od koordinacije i ravnoteže do koncentracije i pozornosti, a sve kroz razne vježbe i igre prilagođene njihovom uzrastu. Djeca osim što u školi košarke nalaze prostor za stjecanje košarkaških znanja i vještina, nalaze i prostor za druženje, razonodu i zabavu i to sve pod okriljem stručnog trenerskog kadra, predvođenog mladim trenerom Tomislavom Šimcem, uz podršku Marka Strahinje i Lea Krizmana.

Cijena dvotjednog programa je 30 eura, a upis, kao i plaćanje, vršit će se prije početka prvog treninga, dok se sve dodatne informacije mogu se dobiti na broju telefona 098/9736208.

Dobrodošli u Svijet košarke!