Menu

Perdija novi trener kadeta, Ferlatti pretkadeta, Pavletić dječaka

Nakon sinoćnjeg sastanka operativnog dijela Košarkaškog kluba Pula 1981, potvrđene su promjene unutar trenerskog segmenta Bijeloplavih za sezonu 2023/24.

Trener seniora ostaje Leo Krizman, kojem će prvi asistent i ove sezone u Drugoj muškoj ligi Zapad biti Marko Strahinja. Juniore i kadete preuzima Vanja Perdija koji je s većinom igrača radio i u mlađim kategorijama, a kadeti će osim županijske i ove sezone nastupati i u regionalnoj ligi.

Novosti ima i u selekciji pretkadeta koju preuzima trener Branko Ferlatti, a koji će također nastupati u regionalnoj ligi. Najmlađe, dječake i minibasket, trenirati će Damir Pavletić koji je prije nekoliko dana pristigao iz redova Stoje i uz čiji će se angažman, nema sumnje, i u najmanjim uzrastima kvaliteta rada podići na dodatnu razinu.

Pula 1981 ovim potezima ponovo pokazuje da želi nastaviti putem ucrtanim u posljednjim sezonama, podižući iz godine u godinu kvalitetu rada u omladinskom pogonu kako bi se dugoročno klub mogao osloniti ponajviše na vlastite snage, odnosno igrače iz vlastitog "bazena".