Menu

Košarkaši Pule 1981 za vikend nastupaju na turniru u Njemačkoj

Pet tjedana nakon što su krenuli s baznim treninzima te dva tjedna nakon službenog početka priprema košarkaše Pule 1981 ovog vikenda čekaju i prve pripremne utakmice. Bijeloplavi će naime u subotu nastupiti na jakom međunarodnom turniru u njemačkom Treuchtlingenu, a pored domaćina VfL Baskets Treuchtlingen nastupit će još i momčadi TSV 1861 Nördlingen te Culture City Weimar.

S obzirom na dug put koji ih očekuje, gotovo devet sati vožnje, Puležani će na put u petak, u subotu će odigrati dvije utakmice, prvu protiv domaćina na čijoj klupi sjedi Goran Petrović, brat bivšeg predsjednika i sadašnjeg člana uprave Pule 1981 Alena Petrovića, a poslijepodne susret za 3. mjesto ili finale. Nedjelja je rezervirana za povratak kući.

Momčad VfL Baskets Treuchtlingen će vikend kasnije gostovati u Puli na 19. izdanju međunarodnog Memorijalnog turnira Josip Joža Sever, a pored njih ljubitelji košarke će u akciji moći vidjeti i ekipe Portoroža, Kraljevice te naravno, domaćina Pule 1981, dok će subotnje jutro, 23. rujna biti rezervirano za utakmicu kadeta između Bijeloplavih i vodnjanske Olive.