Menu
b1

Vijesti

Sandro Nicević iznenadio polaznike Ljetne škole košarke

  • Parent Category: Vijesti
  • Hits: 72

Bivši hrvatski reprezentativac, proslavljeni pulski košarkaš, Sandro Nicević, posjetio je jutros polaznike Ljetne škole košarke KK Pule 1981. Mali košarkaši bili su oduševljeni posjetom velikog, 211cm visokog košarkaša, koji je posljednjih sezona uspješno igrao za Orlandinu iz talijanskog Capo d'Orlanda, a kako sad stvari stoje, sezona 2016/17 bila mu je i posljednja u karijeri.

Pored Nicevića, mali puleni trenera Saše Gligorovića za asistenta su danas imali Dinu Rakića, koji je u posljednjoj sezoni branio boje Bijeloplavih. Treninzi se nastavljaju do kraja tjedna, a u subotu je na rasporedu završno druženje na Mornaru, gdje će, nakon zajedničkog kupanja, polaznicima Škole košarke biti podijeljene diplome, nakon čega slijedi posjet Adventure Parku Pula, u organizaciji agencije Zea Tours.

Objavljen raspored Prve lige 2017/18

  • Parent Category: Vijesti
  • Hits: 130

Do početka prvoligaške sezone ostalo je više od dva mjeseca, no košarkaši Pule 1981 već su doznali raspored utakmica za sezonu 2017/18. Na jučerašnjem izvlačenju parova u prostorijama Hrvatskog košarkaškog saveza u Zagrebu prisustvovali su članovi Upravnog odbora Bijeloplavih, Armando Ujčić i Damir Medančić.

Prva liga počinje u subotu 7. listopada, a završava 26. kolom 12. svibnja 2018. godine. Puležani će sezonu otvoriti pred svojim navijačima u Domu Sportova Mate Parlov protiv zagrebačkog Bosca, dok je u 2. kolu na rasporedu gostovanje u Ludbregu protiv Grafičara. Sezonu će puleni trenera Dalibora Mezulića zaključiti domaćom utakmicom protiv Verna.

Matej Radunić, Petar Grašo i Niko Travica trenirali s polaznicima Ljetne škole košarke

  • Parent Category: Vijesti
  • Hits: 137

Trećeg dana Ljetne škole košarke KK Pule 1981 mlade košarkaše koji svakodnevno treniraju na vanjskim terenima Doma Braće Ribar posjetio je bivši igrač Bijeloplavih, Matej Radunić, koji uspješno brani boje Premijerligaša Škrljeva. I ne samo da ih je posjetio nego je i trenirao s njima, zajedno sa seniorima Pule 1981, Petrom Grašom i Nikom Travicom. Tako su djevojčice i dječaci s oduševljenjem prihvatili ovu nesvakidašnju mogućnost i koncentrirano odradili sve vježbe koje im je danas servirao trener Saša Gligorović.

Dražen Klarić posjetio polaznike Ljetne škole košarke

  • Parent Category: Vijesti
  • Hits: 105

Poznati pulski košarkaški internacionalac Dražen Klarić jutros je posjetio polaznike Ljetne škole košarke KK Pule 1981. Mali košarkaši oduševljeno su reagirali na gosta iznenađenja, koji je posljednju sezonu proveo u Francuskoj.

Osim Klarića, djevojčice i dječaci imali su danas kao asistenta treneru Saši Gligoroviću i Lovra Bulešića, igrača Stoje koji je za Bijeloplave odigrao Kvalifikacijsku ligu za popunu Premijer lige.

Već sutra mlade košarkaše očekuje novo iznenađenje, u goste im naime dolazi bivši košarkaš Pule 1981, Matej Radunić, koji već dvije sezone uspješno igra u Premijerligašu Škrljevu.

Ljetna Škola košarke jutros krenula s radom

  • Parent Category: Vijesti
  • Hits: 113

Jutros je na vanjskim terenima Doma Braće Ribar s radom krenula Ljetna Škola košarke KK Pule 1981. Trideset okupljenih djevojčica i dječaka članovi Uprave kluba pozdravili su, zaželjeli im kvalitetan rad i dobar provod te im predstavili trenera Sašu Gligorovića, bivšeg igrača Bijeloplavih, koji trenutno igra u Njemačkoj i usporedo završava studij za trenera košarke, koji će s njima među koševima provesti sljedeća dva tjedna. Društvo mu je tijekom ovog prvog dana treninga radio Ante Božić, najbolji strijelac seniorske ekipe Pule 1981, što su djeca s oduševljenjem prihvatila.

Svi koji žele mogu se Školi košarke pridružiti i u sljedećim danima, uvijek s početkom u 8:30h. Roditeljima i ovom prilikom naglašavamo da djeci za trening, pored sportske opreme, osiguraju bocu s vodom i kapu za zaštitu od sunca. Pored toga, mladi košarkaši imaju na raspolaganju svlačionicu Doma Braće Ribar gdje se mogu osvježiti i presvući.