Menu
b1

Protiv Zapruđa za prolazak među 16 najboljih. Marić: Navijači dođite nas podržati

Košarkaši Pule 1981 u subotu u 17 sati igraju susret II. kruga Kupa Krešimira Ćosića, u goste im dolazi Zapruđe koje je tijekom tjedna izbacilo Kvarner 2010 pobjedom u Rijeci. Biti će ovo drugi ogled ove dvije ekipe ove sezone, a Bijeloplavi osim prolaza u III. krug, gdje će se u bubnju naći 16 najboljih klubova Hrvatske, uključujući sve Premijerligaše, imaju priliku revanširati se i za poraz u prvenstvu, kada su u sklopu 3. kola Prve muške lige Zagrepčani na svom parketu slavili 85:58.

Puležani susret dočekuju još uvijek nekompletni, ozlijeđeni Saša Gligorović, Toni Jelenković i Igor Stojanović sigurno neće nastupiti, dok će za Vedrana Pušića odluka "pasti" nakon popodnevnog treninga kad se vidi kako će reagirati natučeni prst na ruci. Unatoč svim problemima, cilj je odigrati maksimalno ozbiljno kao i protekle dvije utakmice.

"Do III. kruga možemo jedino igrom i zalaganjem koje smo pokazali protiv Agrodalma i Dubrave" - istaknuo je Mirko Marić, strijelac 33 koša u srijedu u Zagrebu. "Zaista nemamo sreće s ozljedama, konstantno nam nedostaju bitni igrači, ali vjerujem da pred domaćom publikom možemo pružiti još jednu dobru partiju, kemija u ekipi je sve bolja. Ovim putem pozivam sve navijače da nas podrže u subotu u što većem broju, ulazak u top 16 bio bi sjajan rezultat i prilika da u grad dovedemo Premijerligašku ekipu".