Menu
b1

Bijeloplavi u Zagrebu gostuju kod Rudeša. Marić: Moramo se nametnuti od samog početka

Subota donosi košarkašima Pule 1981 gostovanje u Zagrebu kod pretposljednjeg Rudeša. Susret 13. kola Prve muške lige 2018/19 na rasporedu je u Dvorani Sutinska vrela s početkom u 20 sati.

Mlada ekipa trenera Milana Ličine nezgodan je protivnik, iako su u zimskom prelaznom roku ostali bez kadetskog reprezentativca Roka Prkačina koji je prešao u Cibonu, svoje su redove pojačali dolaskom trojca Filip Torić-Ivan Perković-Ivan Krolo.

Puležani u metropolu putuju na krilima pobjede u prošlom kolu protiv lidera prvenstva Jazina Arbanasi, no svjesni su da bez maksimalnog angažmana neće biti moguće doći do novih bodova, što je potvrdio i šuter Bijeloplavih, Mirko Marić: "Očekujem borbenu utakmicu, obje ekipe će htjeti pobjedu i sigurno neće biti lako. Mi još uvijek čekamo prvu pobjedu na gostovanju, morat ćemo odigrati najbolje što možemo da uzmemo ta dva boda".

Osim Anteta Graše, svi ostali igrači su na raspolaganju treneru Branimiru Paviću, koji konačno na treninzima ima priliku raditi sa kompletnim rosterom: "Odlično smo trenirali cijeli tjedan, znamo kako nam Rudeš može zaprijetiti i za to smo se maksimalno pripremili. Moramo pokušati usporiti njihov napad, igraju brzo i šutiraju puno trica te ako se uđe u susret opušteno možemo imati problema. Moramo se nametnuti od samog početka i pokazati da smo došli po pobjedu" - zaključio je Marić.