Menu
b1

Pavić: Protiv Ribole moramo odigrati najbolju utakmicu sezone

Nakon dva uzastopna poraza košarkaše Pule 1981 u subotnje poslijepodne čeka teško gostovanje u Kaštel Sućurcu gdje će u sklopu 17. kola Prve muške lige snage odmjeriti s bivšim Premijerligašem Ribolom.

Bijeloplavi na Dalmatinsku "trasfertu" putuju s 23 boda na kontu i skorom 7-9, dok domaćini s 21 bodom dijele posljednje mjesto na ljestvici s Kvarnerom 2010 i Universitasom. Motiva s obje strane neće nedostajati, Puležani se žele vratiti na pobjednički put i u gornji dio ljestvice, dok će Riboli svaki sljedeći susret biti krucijalan za ostanak u prvoligaškom društvu.

Kapetan Vedran Pušić i ovaj je tjedan radio po posebnom programu i njegov je nastup pod velikim upitnikom, dok je Mirko Marić imao problema sa žuljem na stopalu, ali bit će uredno na raspolaganju treneru Branimiru Paviću koji put do pobjede vidi na sljedeći način: "Morati ćemo biti strpljivi i čvršći nego u posljednjim utakmicama, Ribola je iskusna ekipa koja diže formu u zadnjem periodu, ako želimo do dva boda morat ćemo odigrati možda i najbolju utakmicu ove sezone. Pobjeda bi nam puno značila, donijela bi nam dodatnu sigurnost i nešto mirniji nastavak sezone".

Početak utakmice između Ribole i Pule 1981 zakazan je za 17:30 sati u Sportskoj dvorani Sokolana u Kaštel Sućurcu, a link za live stream bit će objavljen na Facebook stranici kluba neposredno prije početka susreta.