Menu
b1

Bijeloplavi rasterećeni putuju u Slavoniju

Nakon velike pobjede u susjedskom derbiju protiv Kvarnera 2010 i osiguranog ostanka u prvoligaškom društvu i sljedeće sezone, pred košarkašima Pule 1981 ostalo je još posljednje kolo Prve muške lige u sklopu kojeg će u subotu gostovati u Đakovu gdje će snage odmjeriti protiv istoimenog domaćina. Puležani u Slavoniju putuju rasterećeni, no ne i bez želje za pobjedom, kako bi uz dva nova boda zaključili sezonu 2018/19.

Vedran Pušić putovat će s ekipom, no, prema posljednjim informacijama iz ambulante, teško da će trener Branimir Pavić moći računati na njegove usluge. Ostali igrači su na raspolaganju i nema sumnje da koncentracija i angažman neće izostati. Prva utakmica između ove dvije ekipe, koja je odigrana netom prije Božića u Domu sportova Mate Parlov, završila je pobjedom Pule 1981 82:77. Podsjetimo i da je domaćinu susret protiv Bijeloplavih posljednji voz za ostanak, jer isključivo pobjedom ostaju u igri za 10. mjesto, a ni onda nisu sigurni, s obzirom na to da ovise o rezultatu utakmice Agrodalm-Rudeš.

Susret Đakovo - Pula 1981 na rasporedu je u 18 sati u Nastavno sportskoj dvorani Đakovo, a suci utakmice biti će Franko Gracin, Branimir Galić i Matija Ekart.