Menu
b1

Šola: Nemamo se čega bojati, dobro smo pripremljeni

Subota donosi košarkašima Pule 1981 drugo ovosezonsko gostovanje, u sklopu 4. kola Prve muške lige snage će odmjeriti s Rudešom, jedinom momčadi koja još nije osjetila slast pobjede. Bijeloplavi ne kriju da u Zagreb putuju s planom uzimanja oba boda, pobjeda protiv ekipe trenera Ličine dodatno bi ih učvrstila u gornjem domu prvenstvene ljestvice, no, isto tako, svjesni su da će u dvorani Sutinska vrela, s početkom u 18 sati, morati ponovo dati svoj maksimum kako bi dostigli svoj cilj.

"Treće mjesto na ljestvici lijepo izgleda, ali potrebno ga je potvrditi sutra u Zagrebu" - rezolutan je Jakša Šola, mladi igrač Pule 1981. "Nemamo se čega bojati jer iz tjedna u tjedan kvalitetno treniramo i rastemo kao momčad. Liga je vrlo izjednačena što se može vidjeti svaku utakmicu, ali mi smo dobro pripremljeni. Večeras nas čeka završno skautiranje protivnika uoči utakmice, atmosfera je odlična i svi smo tu s istim ciljem. Gladni smo uspjeha, željni nadmetanja i želimo opravdati povjerenje ljudi koji ulažu trud u naš klub".

Taktički se puleni trenera Nicevića pripremaju kao i za svaki drugi susret, a plan je, prema riječima Šole, veoma jednostavan: "Na nama je da uđemo agresivno i koncentrirano od prve minute, te da slušamo trenerove upute". Jakša će, nakon određenog vremena, igrati u svom Zagrebu: "Malo sam uzbuđen" - priznaje kroz smijeh - "ali sve je to pozitivno. Nikola (Filić, op.a.) i ja smo već odavno uputili pozive našim Zagrepčanima tako da očekujem da ćemo imati kvalitetnu podršku u dvorani Sutinska vrela".