Menu
b1

Klepo: Želimo zadržati pozitivan niz kod kuće

Iza košarkaša Pule 1981 je još jedan gostujući poraz, u četvrtoj utakmici daleko od parketa Doma sportova Mate Parlov Bijeloplavi su prošle subote poraženi od Bosca, no, vremena za tugovanje nije bilo jer već sutra je na rasporedu susret I. kruga Kupa Krešimir Ćosić. Puleni trenera Nicevića dočekuju Zapruđe, prvoligaša s kojim se još nisu susreli u prvenstvu, ali s kojim su snage odmjerili na Memorijalu Joža Sever kada su u utakmici za 3. mjesto slavili s 82:77.

"Cilj je nastaviti pobjednički niz kod kuće" - rezolutan je Martin Klepo, playmaker Puležana. "Neće biti nikakvih kalkulacija, decidirani smo ući u utakmicu protiv Zapruđa kao i u svaku drugu te se nadamo pobjedi. Dubrovnik ili Međimurje u II. krugu? Nećemo razmišljati o tome, idemo korak po korak".

Košarkaši Pule 1981 u srijedu neće moći računati na Jakšu Šolu. "Nažalost Jakša se ozlijedio, nadamo se da će se što prije vratiti na parket, svi ostali su spremni i na raspolaganju treneru" - objašnjava Klepo te poručuje navijačima - "Pozivam sve navijače da nas dođu podržati i da nam budu dodatni vjetar u leđa, želimo se odmah vratiti pobjedama i zadržati pozitivan niz kod kuće".