Menu
b1

Andabaka: Kao i uvijek, želja je isključivo pobjeda

Košarkaši Pule 1981 nastavljaju NBA ritmom i već u subotu u 15 sati dočekuju momčad Dubrovnika u II. krugu Kupa Krešimir Ćosić u koji su se plasirali nakon uvjerljive pobjede od 31 razlike u srijedu protiv Zapruđa. Jakša Šola je još uvijek van konkurencije zbog ozljede ramena, no trener Sandro Nicević imat će na raspolaganju sve ostale igrače iz rostera, predvođene kapetanom Kristijanom Andabakom koji ne dvoji da će se protiv Gospara ići na novu pobjedu.

"Kao i protiv bilo kojeg drugog protivnika želja je isključivo pobjeda" - ne dvoji bek pulskog prvoligaša te dodaje - "Imali smo sreće prilikom ždrijeba tako da i drugu utakmicu igramo na našem terenu, a tu pružamo najbolje predstave". Bijeloplavi su se s Dubrovčanima susreli prije manje od mjesec dana u utakmici 5. kola Prve lige te slavili konačnim rezultatom 89:74. "U subotu nas očekuje potpuno drugačiji susret, nisam siguran ni da će gosti doći u istom sastavu, prema informacijama koje imamo neki igrači su im ozlijeđeni, neki su otišli, a nisam siguran ni u njihovu motivaciju po pitanju Kup utakmica".

U svakom slučaju, Puležani namjeravaju od prve minute krenuti svojim ritmom. "Naša prednost su definitivno širina naše klupe i domaći teren. Također, daleki put koji čeka Dubrovčane može igrati u našu korist. Naš cilj je rasti iz utakmice u utakmicu i nadam se da će shodno tome rasti i broj navijača na tribinama" - poručio je za kraj Andabaka.