Menu
b1

Započele prijave u Ljetnu školu košarke

Košarkaški klub Pula 1981 poziva u Ljetnu školu košarke sve zainteresirane djevojčice i dječake od 1. do 8. razreda osnovne škole. Tradicionalna Ljetna škola košarke ove godine počinje u ponedjeljak 20. srpnja i trajat će do petka 31. srpnja 2020 godine. Treninzi će se odvijati svakim danom osim nedjelje na vanjskim terenima Doma Braće Ribar u Puli u terminu od 08:00 do 09:30 sati.

U školi će mladi igrači početnici naučiti osnovne vještine košarke, od baratanja loptom do temeljnih košarkaških kretnji, od koordinacije i ravnoteže do koncentracije i pozornosti, a sve kroz razne vježbe i igre prilagođene njihovom uzrastu. Djeca osim što u školi košarke nalaze prostor za stjecanje košarkaških znanja i vještina, nalaze i prostor za druženje, razonodu i zabavu i to sve pod okriljem stručnog trenerskog kadra.

Mlade košarkaše također očekuju i atraktivni gosti iznenađenja, a sve uz poštivanje svih sigurnosnih mjera koje su u ovom trenutku na snazi. Kotizacija za Školu košarke je 149,00 kuna, a za prijave, kao i sve dodatne informacije, možete nas kontaktirati na službeni mail kluba This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. te na broj mobitela 098/973-6208.