Menu
b1

Sutra kreće novo izdanje Ljetne škole košarke

Nakon samo nekoliko dana odmora loptanje pod obručima se nastavlja za naše najmlađe košarkaše. U ponedjeljak, 20. srpnja započinje tradicionalna Ljetna Škola košarke Košarkaškog kluba Pula 1981, koja će se svakodnevno održavati na vanjskim terenima Doma Braće Ribar od 08:00 do 09:30 sati. Škola košarke je, kao i obično, namijenjena djevojčicama i dječacima od 1. do 8. razreda osnovne škole, s kojima će ovog ljeta raditi treneri Mirko Marić, Sandro Nicević i Leo Krizman.

U školi će mladi igrači naučiti osnovne vještine košarkaškog sporta, od baratanja loptom do temeljnih košarkaških kretnji. Djeca osim što u školi košarke nalaze prostor za stjecanje košarkaških znanja i vještina, nalaze i prostor za druženje, razonodu i zabavu i to sve pod okriljem stručnog trenerskog kadra.

Kotizacija za Školu košarke iznosi 149,00 kuna, a za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na službeni mail kluba This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. te na broj mobitela 098/973-6208, a upis se može izvršiti i u ponedjeljak prije samog treninga.