Menu
b1

Uspješno okončano još jedno izdanje Ljetne škole košarke

Unatoč problemima vezanih za epidemiološke mjere, unatoč ponekad i nesnosnoj vrućini, u petak je uspješno okončano još jedno izdanje Ljetne škole košarke Košarkaškog kluba Pula 1981. Mladi košarkaši, rođeni od 2006. do 2012. godine, odradili su jedanaest treninga u dvanaest dana, a sve je okončano u iznimno veseloj atmosferi na vanjskim terenima Doma Braće Ribar današnjom podjelom diploma, nakon koje su se svi sudionici počastili "slatkom" marendom i okrjepom.

"U klubu smo iznimno ponosni na ovogodišnje izdanje naše tradicionalne "školice", kako je od milja zovemo" - istaknuo je Leo Krizman te dodao - "Ovog ljeta se sve zakompliciralo zbog dobro poznate situacije s pandemijom, do zadnjeg trena smo strepili hoćemo li uopće biti u mogućnosti odraditi treninge, a sada, nakon dva tjedna, možemo samo konstatirati da se isplatilo potruditi se oko svega, znoj i osmjesi klinaca nakon svakog treninga najbolji su dokaz da radimo nešto kvalitetno".

Zadovoljstvo nije krio ni Mirko Marić. "Veoma sam zadovoljan, ovo mi je prva Ljetna škola košarke kao treneru i raduje me što su djeca pokazala iznimno veliku želju za učenjem košarke, a pored toga bili su jako disciplinirani i koncentrirani. Zaista za svaku pohvalu".

Posebne zahvale idu i specijalnim gostima koji su u ova dva tjedna posjetili naše mlade košarkaše, bivšim igračima Bijeloplavih Niku Travici i Mateju Raduniću te naravno, treneru Sandru Niceviću, koji je zbog privatnih obveza bio spriječen biti prisutan na terenu, ali je logistički veoma pomogao "na daljinu".