Menu
b1

U ponedjeljak 17. kolovoza započinje drugo izdanje Ljetne škole košarke

U ponedjeljak, 17. kolovoza, započinje drugo ovogodišnje izdanje Ljetne škole košarke Košarkaškog kluba Pula 1981. Nakon iznimno uspješne prve "ture" u srpnju, očekuje se velik odaziv mladih košarkaša i u ovom izdanju. Obzirom na početak seniorskih priprema u ovom izdanju neće biti trenera Mirka Marića pa će uz Lea Krizmana s djecom svakodnevno raditi trenerica Maja Percan, nova članica Bijeloplave obitelji. Treninzi će se tradicionalno održavati na vanjskim terenima Doma Braće Ribar u terminu od 8:00 do 9:30 sati te će trajati dva tjedna, odnosno do petka, 28. kolovoza 2020.

U školi, kao i obično namijenjenoj djevojčicama i dječacima od 1. do 8. razreda osnovne škole, mladi će igrači naučiti osnovne vještine košarkaškog sporta, od baratanja loptom do temeljnih košarkaških kretnji. Djeca osim što u školi košarke nalaze prostor za stjecanje košarkaških znanja i vještina, nalaze i prostor za druženje, razonodu i zabavu i to sve pod okriljem stručnog trenerskog kadra.

Kotizacija za Školu košarke iznosi 149,00 kuna, treninzi će se odvijati uz poštivanje svih sigurnosnih mjera koje su u ovom trenutku na snazi, a za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na službeni mail kluba This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. te na broj mobitela 098/973-6208.