Menu
b1

Objavljeni kalendari natjecanja omladinskih liga

Tijekom studenog bi, u nadi da će epidemiološka situacija dozvoliti, trebale krenuti omladinske Županijske lige. Kalendari su objavljeni, no zbog usklađivanja s utakmicama Regionalnih liga postoji mogućnost još ponekih promjena u samom rasporedu u narednim danima.

Juniori Pule 1981 nastupit će u konkurenciji pet ekipa, po dvostrukom bod sustavu, a sezonu će otvoriti gostovanjem u Pazinu. Kadeti će pak sezonu otvoriti gostovanjem u Labinu kod Rudara, a oni će, u konkurenciji sedam momčadi ligu igrati po jednostrukom bod sustavu. Obje selekcije trenera Saše Gligorovića u drugom dijelu sezone čeka i playoff na jednu dobivenu utakmicu.

Pretkadeti sezonu otvaraju gradskim derbijem protiv Stoje, a ta će se utakmica, kao i ona u drugom kolu protiv Pazina računati i za Regionalnu ligu u kojoj će ove sezone nastupati selekcija U-15 Bijeloplavih. Najmlađa selekcija Puležana, dječaci, koje pored pretkadeta vodi trener Vanja Perdija, imat će najveću konkurenciju u Županijskom natjecanju u kojem je prijavljeno čak dvanaest momčadi, a liga će se igrati jednostrukim bod sustavom. Obje selekcije, u slučaju visokog plasmana u regularnom djelu natjecanja, čeka playoff.

Na sljedećem linku mogu se pronaći svi kalendari omladinskog pogona, kao i sve ostale informacije o mlađedobnim kategorijama Košarkaškog kluba Pula 1981:

http://kkpula1981.com/index.php/omladinski-pogon