Menu
b1

Karlo Lukačić novi je igrač Bijeloplavih

Karlo Lukačić, devetnaestogodišnji playmaker iz Karlovca, novi je igrač Pule 1981. 192 centimetara visoki bek, član U16 i U18 selekcija Hrvatske reprezentacije u Pulu stiže nakon kratke epizode u Bosni i Hercegovini, a pod paskom trenera Sandra Nicevića trenira još od prošlog tjedna.

"Od prvog dana su me i suigrači i trener odlično prihvatili, uvjeti za treniranje su među boljima u Hrvatskoj tako da nije bilo teško dogovoriti suradnju s Bijeloplavima" - objašnjava Lukačić, koji uz dozu nezadovoljstva opisuje svoju kratku epizodu u prvoligašu s juga Hercegovine kojeg vodi hrvatski trener Boris Džidić. "U Čapljini sam odradio odličan pripremni dio, ali s obzirom na to da početkom prvenstva nisam dobivao konkretnije prilike raskinuo sam ugovor, jer bi kontinuirano neigranje u mojim godinama bilo pogubno".

Stručni stožer pulskog prvoligaša nije propustio priliku potpisati perspektivnog igrača kao što je Lukačić, a novi broj 4 će biti na raspolaganju trenera Nicevića već na sljedećoj prvenstvenoj utakmici. "Brzom igrom i jakom obranom možemo pobijediti svaku momčad u ligi, dva boda protiv Kvarnera 2010 vrlo su važna za nastavak sezone" - ne dvoji Lukačić koji je već u Rijeci s tribine bodrio svoje nove suigrače. "Navijači od mene mogu očekivati maksimalnu borbenost i zalaganje" - najavljuje Lukačić koji je svoje prve košarkaške korake odradio u rodnom Karlovcu da bi nakon toga, s četrnaest godina, prešao u Cedevitu u kojoj je prošao sve selekcije omladinskog pogona prije odlaska u Bosnu i Hercegovinu.