Menu
b1

Klepo: Koncentracija, energija i zajedništvo bit će ključ uspjeha

Nakon novih dvadeset i pet dana pauze košarkaši Pule 1981 u subotu će istrčati na parket Sportske dvorane Sokolana u Kaštel Sućurcu gdje će s početkom u 17 sati, u sklopu 13. kola Prve muške lige, snage odmjeriti s Ribolom. Posljednju utakmicu pulski je prvoligaš odigrao 30. prosinca kada su puleni trenera Nicevića na svom parketu poraženi od Dubrovnika te će subotnji ogled ujedno biti i prvi u 2021. godini. U međuvremenu, Bijeloplavi su bili pasivni promatrači dvaju odigranih kola, obzirom da se koronavirus uvukao u njihove redove, koje su kompletirali tek u srijedu kada je pulski strateg na treningu imao na raspolaganju sve igrače, izuzev ozlijeđenog Mirka Marića.

"U uvjetima koji su nam se nametnuli smo trenirali jako dobro, vjerujem da će prisilna pauza dobro djelovati na nas" - optimističan je Martin Klepo, playmaker Puležana. "U subotnju utakmicu ulazimo ekstremno pozitivni i nadamo se pobjedi. Ribola nas je u 2. kolu pobijedila na našem parketu, želimo im se revanširati istom mjerom". Bek iz Oklaja je siguran kojim putem Bijeloplavi mogu do svoje četvrte pobjede u prvenstvu. "Koncentracija, energija, zajedništvo i veća želja za pobjedom bit će ključ uspjeha".

Klepo je za razliku od svojih suigrača zbog ozljede pauzirao još duže, svoju je posljednju utakmicu odigrao protiv Bosca, još početkom prosinca. "Propustio sam posljednja tri susreta, ali nakon ozljede se vračam jači, u potpunosti sam spreman, želim pomoći ekipi u osvajanju dva boda". U rosteru Bijeloplavih došlo je do određenih "kadrovskih" promjena za vrijeme pauze, a najnovije pojačanje stiže iz HT Premijerligaša Adria Oil Škrljeva u vidu Jamesa Bosnakisa. "Osim ozlijeđenog Marića, problema s koljenom ima Niko Travica, no vjerujem da će stisnuti zube i dati sve od sebe na utakmici" - zaključuje pulski broj 77.